Vardag med twinsen….Räkna till 10 o ta en drös med djupa andetag!

Att vakna upp på morgonen med mina änglar är helt fantastiskt. Nikola undrar om jag sovit gott o Emma vill bara kramas o kolla på tv…
MEN vad händer egentligen sen när vi alla måste bli klara för att gå till dagis o jobb?? Då gäller det att trycka på acceptansknappen! Visst de är 3 år och det är tydligen givet att de ska gå emot min vilja, men man måste kunna övervinna de på något sätt, eller?
Varje moment blir en kamp om vem som har rätt att få sin vilja igenom, detta gäller förstås mellan mig o min son. Emma glider runt o sjunger o klär på sig själv i väntan på att jag o Nikola ska komma fram till något som leder till att vi kommer iväg…hopplöst!! När jag ser på situationen på avstånd är jag stolt över honom som är bestämd o vet vad han vill men i vardagen blir det bara till en kamp om vem som ska vinna….
När går den sk ”3års-trotsen” över?….

3 Responses to “Vardag med twinsen….Räkna till 10 o ta en drös med djupa andetag!”

  1. Mormor Says:

    3-årstrotsen går över och övergår i 4-, 5-, 6-, 7-årstrots osv. Så det är bara att invänta nästa period och se hur den ska tacklas. Nej jag skojar bara. Det finns nog inget som liknar 3-årstrots men kom ihåg att varje period har sina för- och nackdelar. Tänk så duktig han är när han hjälper till. Sätt honom i jobb så glömmer han att han bara ska trotsa.

  2. twins2up Says:

    Ordningsman är han! Han undrar just nu: ” vad är det här mamma? ska du spara den? ska vi kasta den? ” ja alltså vi fick en lapp från tandläkaren IDAG så jag tänkte läsa den först…. ”ok, mamma!” =D

  3. Joanna Says:

    Haha… Ja dör kommer acceptansknappen väl till pass!;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu