Tankar om att ha tvillingar…

Idag mötte jag en annan tvillingfamilj på Mcd. Mamman kom fram o frågade om änglarna va tvillingar. Jag svarade Ja med tonen:”jag- får-samma-fråga-varje-dag-jag-lämnar-dörren”
Men ändrade snabbt inställning när det visade sig att hon o hennes man oxå hade tvillingar i samma ålder o de undrade om de fick sitta vid oss. Självklart!
Har förmånen att kunna dela ALLA (fantastiska OCH jobbiga) tankar kring barn med mina underbara vänner, men att dela med en annan tvillingförälder är något extra.
Vi pratade om olikheter i personlighet, utseende, utveckling mm De hade tvåäggstvillingar; flicka o pojke. Vilket gör att man kan jämföra ännu mer. Fick frågan: Visst är det skönt att ”den värsta tiden” första halvåret är över?
Vad jag minns så sov de större delen av dygnet o jag gick SJUKT mycket promenader KONSTANT! De såg ut som ? av mitt svar. Kände snabbt att de inte riktigt hade samma minne som jag så jag la till: Jag tyckte amningen va oerhört jobbig för mig, Kände mig som en ko. Mamman sken upp o insåg att jag va ”normal” igen =D
Intressant samtal o lärorikt för mig verkligen!
Har trott att mina änglar sover så gott för att de har varandra o vi har gjort en ”sov-så-gott-ni-har-varandra-älskar-dig-ses-imorgon” rutin. Som jag trodde va vanligt bland tvillingbarn.
Vi har våra egna issues som ALLA andra men jag har idag insett att vi är lyckligt lottade med sömnen!
<3 Angels

2 Responses to “Tankar om att ha tvillingar…”

  1. Hanna Says:

    sömn ja… vad e d?
    hade gjort saker och ting lite enklare. men du ska ha sjukt med cred cecilia. medan en annan tampas med en – har du två! galet :) .:)

  2. twins2up Says:

    Tack fina Hanna! Puss

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu