En heldag på stan!

Började dagen med att torka blod från Nikolas tunga. När jag skulle hämta det sista innan vi skulle gå har Nikola på 2 sekunder lyckats slicka på räcket på loftgången så att tungan fastnade. Det märkliga med honom är att han skriker bara när han e trött, ALDRIG när han gör illa sig. Han kommer till mig med blod i hela munnen. Detta skrämmer mig totalt o Emma förklarar att ” Nikola har fastnat m tungan, mamma”

Väl på stan va d dax att köpa lite nya kläder. Änglarna växer o växer o det är lite svårt med storlekar då de snart fyller 4år. Storlek 2-4 eller 4-6 är helt olika på olika butiker men vi körde på 4-6 :-)
Sen blev det playdate hos fina Britta o alltid så glada Erik :


Eftersom jag lovat en varsin leksak som ”morot” att sluta m blöja så avslutades dagen på stan i leksaksaffären. Emmas val, inte helt otippat eftersom hon gör ca 10 klädombyten per dag. Nikola valde något han egentligen redan har. Han fick den av mormor o morfar för ett år sen men efter ett utbrott så gick den sönder o han har saknat den sen dess….


- My Angels for iPhone

2 Responses to “En heldag på stan!”

  1. Mormor Says:

    Vart tog den efterlängtade Bärgarn vägen? Och Barbie?

  2. Cilla Says:

    De valde de först men när änglarna hittade något annat blev det första valet! Emma: ” nasse o Barbie är tråkigt” Nikola va mest förvirrad över att han fick välja precis vad han ville…..

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu